29 jul 2015

Mogelijk heeft u dit berichtje al voorbij zien komen in de media of op onze Facebookpagina. Mocht het u toch ontgaan zijn willen wij u middels onderstaand bericht attenderen op het bestaan van de Goededierenarts cadeaukaart.

Naast een cadeaubon van Hema, Douglas of Bol.com is het nu ook mogelijk om een cadeaukaart van de Goededierenarts.nl weg te geven.

Leuk en zinvol

Ons huisdier maakt tegenwoordig deel uit van het gezin en verdient daarom ook de beste verzorging. Verjaardagen van dieren, dierendag, puppy/kitten kraamvisite: het hoort er allemaal bij! Wat is dan leuker om een passend cadeau te geven?

Ook kan de kaart gebruikt worden om financieel bij te springen wanneer een buur, vriend of familielid krap bij kas zit. Door een cadeaukaart te geven weet u zeker dat het geld voor het juiste doel wordt gebruikt.’ U kunt de cadeaukaart besteden voor onder andere een consult, behandeling of speciale diervoeding.

De cadeaukaart is te verkrijgen en te verzilveren in onze kliniek. Mocht u meer willen weten neem gerust contact met ons op. Wij informeren u graag naar de mogelijkheden!

Dierenartspraktijk Lemsterland en Nieuwland

[begin]