De praktijk

Sinds begin 2011 werken we intensief aan de ontwikkeling van de praktijk met onze dierenartsen: Gerrit Pagters . U kunt over onze dierenartsen en ondersteunend personeel meer lezen bij ‘Wie zijn wij?’ Na de intensieve verbouwing van de afgelopen jaren hebben we nu een moderne inrichting en uitstraling in het pand aan de Albert Koopmanstraat, die aansluit aan de wensen van de huidige tijd.

In onze dierenartsenpraktijk staan wij garant voor optimale gezondheidsbegeleiding van uw huisdier. of het nu gaat om een vaccinatie of een operatie, uw huisdier omringen wij met de zorg die het verdient.

Wij beschikken over bloedanalyse-apparatuur, een digitale röntgeninstallatie, een echografisch apparaat en een uitgebreide operatiekamer met gasanaesthesie.

Al geruime tijd zijn wij per e-mail bereikbaar voor korte vragen, voor het bestellen van voer of medicijnen. Sinds 2012 heeft de praktijk ook een Facebookpagina, waar u van alles kunt lezen en op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en acties!

Door regelmatig bijscholing te volgen zijn we goed in staat om adequaat op alle ontwikkelingen in de diergezondheidszorg in te spelen.

Onze assistenten staan u graag te woord, ook buiten spreekuurtijden, voor het maken van een afspraak of het beantwoorden van uw vragen.  Wij beheren een eigen apotheek en hebben vele speciale dieetvoeders en middelen tegen vlooien en wormen op voorraad.

 

Heeft u vragen neem dan contact met ons op.

 

avg-privacyverklaring-cvs-1