17 nov 2017

GEZOCHT VOOR GEMENGDE PRAKTIJK IN FRIESLAND LANDBOUWHUISDIEREN DIERENARTS

0 Reacties

Waar:

In het mooie Lemmer en omgeving zoeken wij een pure landbouwhuisdieren dierenarts om ons team te versterken. Ons team bestaat uit 3 dierenartsen (FTE) en 4 para veterinairs.

Binnen ons enthousiaste team zijn wij per 1 januari 2018 op zoek naar een: dierenarts voor alleen landbouwhuisdieren voor 32-40 uur per week.

Wat wordt geboden; Een enthousiast team. Praktijkauto met inrichting beschikbaar. Een roulatie in de diensten met 5 andere landbouwdierenartsen. Een goed geoutilleerde praktijk. Arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met uitzicht op een langdurig dienstverband. Salariëring conform CAO Dierenartsen. Eventueel woonruimte.

Wat biedt Lemmer; Watersport. Toerisme en Horeca. Relaxed leven. Geen files. Zie foto!

Wat vragen wij; Een ondernemende collega die ook beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden, die ook het doel heeft de klant centraal te stellen met als doel een tevreden veehouder! Innovatief meedenkt en samen met collega landbouwhuis-dierendierenartsen komen tot verbeteringen voor veehouder en praktijk. Zelfstandige flexibele en praktische werkhouding. Enige werkervaring zou gewenst zijn, maar niet noodzakelijk, gezien de omvang en opvang binnen ons team. Deelname in de diensten. Woonachtig of bereid zijn te gaan wonen in het praktijkgebied.

Informatie en solliciteren:

Ben jij de collega die wij zoeken reageer dan direct, mail jouw motivatie en CV naar

gpagters@live.nl t.a.v. Gerrit Pagters

Voor inhoudelijke vragen kun je ook via mail contact opnemen met Gerrit Pagters.

gezocht-dierenarts

 

[begin]