Wie zijn wij?

Gerrit Pagters

Gerrit is afgestudeerd in 1995 als all round dierenarts met Landbouwhuisdieren als afstudeer richting. Gerrit heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken in het Westen en Noorden van ons land en in het buitenland. In 2000 is onze praktijk in Lemmer in zijn handen overgegaan. In de loop van de jaren heeft hij zich binnen deze praktijk steeds meer toegelegd op het uitbreiden van het aanbod in behandeling van alle diersoorten. In de huidige tijd is het nodig en wenselijk up to date te zijn en te blijven. Er wordt regelmatig geïnvesteerd in nieuwe onderzoeksmethoden en nascholingen om aan alle wensen te kunnen te voldoen. In 2004 opende hij onze dependance in Emmeloord, om ook daar ter plekke aan de vraag te kunnen voldoen. Om de continuïteit voor u nog meer te kunnen garanderen hebben wij een samenwerking voor de diensten en het uitvoeren van het Koekompas opgestart met de Dierenartsenpraktijk Noord Oost Polder.  Tijdens de diensten kunt u eventueel als Gerrit de diensten niet zelf doet, Tim Slingerland of Hans Veenstra en Marileen Bruinsma op uw bedrijf verwachten.
Samen met DAP NOP neemt hij alle Landbouwhuisdieren voor zijn rekening: runderen, paarden, schapen, geiten etc. Maar ook de gezelschapsdieren zijn voor hem een grote uitdaging om te behandelen.

Nelleke Veenema

Nelleke is in 2016 afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht met als studierichting Landbouwhuisdieren. Sinds 24 april werkt ze bij ons als allround dierenarts. Nelleke is geborgd rundveedierenarts en geborgd kalverdierenarts.

Samen met haar hondje Korrel is ze naar Lemmer verhuist en is tegenwoordig dus ook een Lemster!
Korrel is een kooiker hondje van nog geen jaar oud en moet nog wel even wennen aan zijn nieuwe dagindeling. Want ze gaat natuurlijk ook mee naar de praktijk.
U kunt Nelleke dus zowel in Lemmer als in Emmeloord op onze praktijk tegen komen.

 

Manda Schottert

Sinds 1 augustus werkt Manda 2 dagen in de week bij ons, op dinsdag en woensdag. Zij is in 2008 gestart met de opleiding tot dierenarts aan de Universiteit in Utrecht. In 2015 heeft ze dit afgerond.De 1e jaren heeft ze gewerkt bij Farmarts en nu sinds kort werkt ze dus een paar dagen in Zwolle bij Dierenarts Nanda en bij ons. In haar vrije tijd mag ze graag sporten: survivallen en lezen. Als huisdier heeft ze een valkparkiet. U zult haar dus tegen kunnen komen als u met uw kleine huisdieren bij ons komt.

Eveliene Blekkenhorst

Sinds 1 november werkt Eveliene op maandag en dinsdag bij ons in de praktijk. Zij is in 1986 afgestudeerd als gezelschapsdierenarts aan de Universiteit in Utrecht. Ze is een aantal jaren werkzaam geweest in haar eigen praktijk. Thuis heeft ze 4 katten. Haar hobby’s zijn lezen wandelen tuinieren en skiën.

Annet Zijlstra Wijnia

Annet is al meteen in 2003 voor Gerrit gaan werken. Ze kwam uit de verpleging en wilde graag verder als dierenartsassistente. Nadat ze enige werkervaring had opgedaan, heeft ze aanvullende cursussen voor assistenten gedaan, waardoor zij nog beter iedereen van dienst kan zijn.
Inmiddels is zij door haar ervaring een zeer waardevolle kracht. Naast het bijhouden van de website, acties en sociaal media, legt zij zich vol enthousiasme toe op haar werk als assistente, zoals het assisteren bij spreekuren en operaties, maar ook de nazorg van patiënten en hun eigenaren. Samen met haar man en 3 zoons hebben ze 3 katten, schildpadden en een grote volière. Sinds vorig jaar zomer hebben ze een stabij reu, genaamd Jitse.

Bart Smid

Bart is sinds 2010 afgestudeerd als para veterinair en werkt al sinds zijn stageperiodes in onze praktijk. Naast het feit dat hij bij de gebruikelijke werkzaamheden de behandelend dierenarts uitstekend ondersteunt, zoals bij operaties en spreekuren, houdt hij zich specifiek bezig met anesthesie tijdens operaties, gedragsbegeleiding van pups en dieetvoeding bij honden Hij is nu vast de assistent in Emmeloord. Bart heeft sinds 3  jaar een prachtig lieve Stabij, genaamd Yarda waar hij dol op is. Vorig jaar zomer is daar Yelle een heel lieve Franse buldog bijgekomen.

Trienke Hoekstra

Trienke is bij ons team gekomen als assistente. Ze is in 2015 afgestudeerd als para veterinair, hierna heeft ze 2 jaar gewerkt in een praktijk in Zwolle met kleine huisdieren. In de tussentijd heeft ze haar vriend leren kennen die een melkveebedrijf heeft in Bantega, waar ze nu samen wonen. Als ze is ingewerkt gaat ze zich bezighouden met het bestellen van producten en de voorraad beheren. Ze heeft een Vlaamse reus: Nijn.

 

 ..

 

Yvon Boogerd

Yvon heeft nadat ze naar Lemmer verhuisde, zich in onze praktijk wegwijs gemaakt. Haar ervaring met personeelszaken en administratie komen haar zeer goed van pas. Natuurlijk zet zij zich ook in als dierenartsassistente op de momenten dat het nodig is. Inmiddels loopt zij al weer zolang mee, dat zij all-round inzetbaar is. Zij heeft zich in het bijzonder toegelegd op het groomen van katten. Gerrit en Yvon hebben samen 2 teckels: Henk en Famke.

Oant sjen