Wie zijn wij?

incollage_20181002_161511872-personeel-website

Gerrit Pagters

Gerrit is afgestudeerd in 1995 als all round dierenarts met Landbouwhuisdieren als afstudeer richting. Gerrit heeft ervaring opgedaan in verschillende praktijken in het Westen en Noorden van ons land en in het buitenland. In 2000 is onze praktijk in Lemmer in zijn handen overgegaan. In de loop van de jaren heeft hij zich binnen deze praktijk steeds meer toegelegd op het uitbreiden van het aanbod in behandeling van alle diersoorten. In de huidige tijd is het nodig en wenselijk up to date te zijn en te blijven. Er wordt regelmatig geïnvesteerd in nieuwe onderzoeksmethoden en nascholingen om aan alle wensen te kunnen te voldoen. In 2004 opende hij onze dependance in Emmeloord, om ook daar ter plekke aan de vraag te kunnen voldoen. Om de continuïteit voor u nog meer te kunnen garanderen zijn wij sinds 1 oktober 2018 een samenwerking voor de spoeddiensten met verschillende buurtpraktijken gestart. In onze dierenartsenpraktijk staat hij garant voor optimale gezondheidsbegeleiding van het huisdier. of het nu gaat om een vaccinatie of een operatie, elk huisdier omringen hij met de zorg die het verdient.

 

Berthold Janszen

Sinds 1 mei werkt Berthold op maandag en dinsdag en donderdag bij ons in de praktijk. Hij is in 1985 afgestudeerd als algemeen dierenarts aan de Universiteit in Utrecht. Hij heeft daarna eerst 1 jaar les gegeven o de faculteit in Florida. Daarna heeft hij 8 jaar gewerkt op de afdeling Verloskunde aan de Faculteit in Utrecht, hier is hij in 1993 gepromoveerd. Sindsdien heeft hij in meerdere praktijken gewerkt en geeft daarnaast tot op de dag van vandaag nog steeds les aan de faculteit. Als kind had hij al een soort van dierenkliniek in de achtertuin, alle aangereden dieren en vondelingen werden bij hem gebracht en door hem verzorgt. Samen met zijn vrouw heeft hij 2 volwassen kinderen en 2 katten, Vlekkie en Pippa. Hobby’s : klassieke muziek, golf en hard lopen.

 

Annet Zijlstra Wijnia

Annet is al meteen in 2003 voor Gerrit gaan werken. Ze kwam uit de verpleging en wilde graag verder als dierenartsassistente. Nadat ze enige werkervaring had opgedaan, heeft ze aanvullende cursussen voor assistenten gedaan, waardoor zij nog beter iedereen van dienst kan zijn.
Inmiddels is zij door haar ervaring een zeer waardevolle kracht. Naast het bijhouden van de website, acties en sociaal media, legt zij zich vol enthousiasme toe op haar werk als assistente, zoals het assisteren bij spreekuren en operaties, maar ook de nazorg van patiënten en hun eigenaren.Samen met mandy begeleiden ze de leerlingen/ stagiaires. Thuis hebben zij en haar man 3 zoons. Daarbij hebben ze 3 katten, schildpadden en een grote volière. Sinds juli 2016 hebben ze een stabij reu, genaamd Jitse.

Bart Smid

Bart is sinds 2010 afgestudeerd als para veterinair en werkt al sinds zijn stageperiodes in onze praktijk. Naast het feit dat hij bij de gebruikelijke werkzaamheden de behandelend dierenarts uitstekend ondersteunt, zoals bij operaties en spreekuren, houdt hij zich specifiek bezig met anesthesie tijdens operaties, gedragsbegeleiding van pups en dieetvoeding bij honden Hij is nu vast de assistent in Emmeloord. Bart heeft sinds 4  jaar een prachtig lieve Stabij, genaamd Yarda waar hij dol op is. Vorig jaar zomer is daar Yelle een heel lieve Franse buldog bijgekomen.

 

 Mandy Leendertse

Mandy is bij ons gekomen als stagiaire en omdat dit van beide kanten goed is bevallen, is ze per 1 mei bij ons in dienst gekomen als assistent. U kunt haar dus tegenkomen in de praktijk in Lemmer en in Emmeloord. Ze gaat vanaf nu de stagiaires begeleiden, dit doet ze samen met Annet. Ze woont samen met haar vriend in Nagele  met hun 2 katten Mambo en Moffel.

Yvon Boogerd

Yvon heeft nadat ze naar Lemmer verhuisde, zich in onze praktijk wegwijs gemaakt. Haar ervaring met personeelszaken en administratie komen haar zeer goed van pas. Natuurlijk zet zij zich ook in als dierenartsassistente op de momenten dat het nodig is. Inmiddels loopt zij al weer zolang mee, dat zij all-round inzetbaar is. Zij heeft zich in het bijzonder toegelegd op het groomen van katten. Gerrit en Yvon hebben samen 2 teckels: Henk en Famke.

 

Oant sjen