13 sep 2019

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega!

0 Reacties

Vanwege een voortzettende groei van onze praktijk zijn wij op zoek naar een

Gezelschapsdieren dierenarts M/V

Voor 20 – 30 uur/week

Dierenartsenpraktijk Lemsterland en Nieuwland is een gezellige praktijk voor gezelschapsdieren in het gemoedelijke watersportplaatsje Lemmer. Voor degene die van watersport houdt is dit een uitgelezen kans.

In onze praktijk werken momenteel 2 dierenartsen en 3 para-veterinairen.

We zoeken een enthousiaste eerstelijns gezelschapsdierenarts die graag in de poort van Friesland wil komen werken en wonen. Onze praktijk heeft twee vestigingen, een in Lemmer en een in Emmeloord.  Doordat we onderdeel zijn van CVS-group Nederland zijn de lijnen kort om te overleggen met collega’s en specialisten en zijn er mogelijkheden voor nascholing en verdere ontwikkeling, naast opvang en goede begeleiding voor een eventuele jonge dierenarts. Onderdeel van CVS zijn ook onze buurtpraktijken, te weten; Dierenkliniek Noord Nederland (Emmeloord), Dierenkliniek Vrieselaar (Lemmer), DAP NOP (Emmeloord), iets verder gelegen ook DAP Sneek en GD DAP Wolvega, en ons specialistencentrum in Drachten. Een goede dienstregeling is daarom een feit.

Zie je dit als een kans, schrijf dan een enthousiaste brief. We vragen iedereen die het ziet zitten te reageren, jong en oud, man en vrouw.

stuur uw sollicitatie naar: yvon.boogerd@dapzwfriesland.nl

collage-1

 

[begin]